17,24 i 31/03/2020 El frau alimentari des del punt de vista legal

L’Escola Agrària de l’Empordà us proposa una nova formació en el sector agroalimentari.
Les exigències cada cop més grans envers als operadors alimentaris es fan palès en el dia a dia de l’activitat productiva.
El control no passa només en relació al control de procés, bones pràctiques de manipulació, prerequisits i un pla APPCCC eficaç sinó que també inclou factors com el frau alimentari i un control cada cop més exhaustiu de les matèries primeres, entenent aquest control com un llaç més estret cap als proveïdors.
És per això que s’ha vist la necessitat de dur a terme un curs on es puguin abordar aquests temes de manera que es facilitin eines per a poder exercir un millor control en relació al control de proveïdors i frau alimentari.

 17,24 i 31/03/2020

 9:00h a 14:00h

 EA FORESTAL casa Xifra, Sta Coloma de Farners

Organitza: Escola Agrària de l’Empordà

Podeu inscriure-us-hi a l’Escola Agrària de l’Empordà a través de l’enllaç: https://forms.gle/xiUcsJkqFU19uchD9
Coordinador: Mònica Pascual, telèfon 972630123, a/e: monica.pascual@gencat.cat
Cost del curs: Dret d’inscripció: 50 €

Més informació