5 i 12/03 Introducció als autocontrols per a petits i mitjans operadors alimentaris

El curs s’adreça als responsables d’establiments alimentaris i personal encarregat de la implantació i gestió dels sistemes d’autocontrol, de petites empreses del sector alimentari. L’objectiu d’aquest curs és proporcionar a les persones assistents les eines necessàries per desenvolupar i gestionar el sistema d’autocontrols de la seva empresa, de manera pràctica, i tenint en compte els possibles criteris de
flexibilitat aplicables per a petites empreses.

 20 i 27 de febrer i 5 i 12 de març de 2020

 9:30h a 13:30h

 EAF de Santa Coloma de Farners, Finca Casa Xifra, 17430, Santa Coloma de Farners

Organitza:  Escola Agrària de l’Empordà

Podeu inscriure-us-hi a l’Escola Agrària de l’Empordà, a través del següent enllaç: https://forms.gle/QGBQXBZfejHSYmXq9
Coordinador:
Sra. Mònica Pascual, telèfon 972 630 123, a/e: monica.pascual@gencat.cat
Cost del curs:
Drets d’inscripció: 32 €

Més informació