Recordatori per a Segundo Ventulà Dilmé

Carnisseria de la Canya on Segundo Ventulà va iniciar la seva tasca empresarial.

Segundo Ventulà i Dilmé, president d’honor de Ramon Ventulà SA ens va deixar a l’edat de 83 anys el dia 5 de gener del 2020. Natural de la Vall de Bianya, residia a la Canya. Estava casat amb Concepció Figueras Teixidor i tenia dos fills.

El 25 de setembre de 2019 va ser reconegut amb el premi a la Trajectòria Empresarial al X Congrés Mundial del Pernil, celebrat a Madrid. La distinció reconeix els més de 60 anys del garrotxí al capdavant de Ramon Ventulà, una empresa d’elaboració d’embotits que va començar a mitjans del segle XX en un petit obrador a la Canya i que actualment exporta a més de 70 països arreu del món. El premi també reconeix l’excel·lència amb què Segundo Ventulà va desenvolupar la seva tasca al llarg de sis dècades. Ramon Ventulà SA va ser la primer empresa que va exportar ‘Jamón Serrano’ a Europa. Pilar Ventulà, filla de Segundo, va recollir el guardó a Madrid en nom del seu pare.

Pilar Ventulà, filla de Segundo, recollint el guardó a Madrid en nom del seu pare.

 

 

Notícia sobre el premi a Segundo Ventulà

 

 

 

 

El dia 18 de gener es va fer un programa a Ràdio Olot on es va parlar del Sr. Segundo Ventulà. Us recomanem que l’escolteu a través del següent enllaç i anant al minut 1:07: Recordant a Segundo Ventulà en el programa “Trenquem el cuc” de Ràdio Olot

 

Informació de l’empresa Ramon Ventulà SA