1 i 2/04/2020 Food in the capital – Canberra sustainable food event

Primer esdeveniment d’alimentació sostenible per a Canberra i rodalies (no és global, està focalitzat a aquesta zona). Comptarà amb més de 75 ponents d’arreu del mon i haurà fira. Es parlarà sobre les últimes innovacions en agricultura rural i urbana juntament amb solucions pràctiques per a la producció, el transport i les vendes d’aliments.

A qui va dirigit l’esdeveniment?:

Empreses del sector alimentari.

Objectius:

  • Identificar les principals tendències de producció d’aliments.
  • Reconèixer la necessitat d’una cadena de valor integral.
  • Proporcionar una demostració de les últimes tecnologies i iniciatives necessàries per a un pròsper sistema alimentari urbà i regional.
  • Reconeixement del paper crític dels aliments a la sostenibilitat.
  • Crear consciència de l’economia circular de l’alimentació i reduir el malbaratament dels aliments.

Cost de participació:

297 $ per a empreses
850 $ si es vol posar un estand
200 $ si es vol una taula per presentar els productes i serveis

Entrada lliure a la exposició comercial

Més informació

Agenda: