La família rica de ‘Parásitos’ menja embotits d’Olot

Un paquet de salami Espuña apareix a la nevera de la família Park en un moment crucial de la premiada pel·lícula de Bong Joon-ho

Ho revela El Periódico, que ha detectat la presència d’un paquet de salami de la marca d’Olot en un moment crucial del film.

La pel·lícula del coreà Bong Joon-ho va fer història a la nit dels premis de l’Acadèmia de Hollywood en ser la primera pel·lícula de parla no anglesa en guanyar el premi a millor pel·lícula -també va guanyar el de millor film internacional, així com el de millor director i millor guió original-.

El fabulós rebost dels Park, la família rica de ‘Parásitos’, no deixa de donar suculentes sorpreses. Després de la comentada aparició a la pel·lícula de Bong Joon-ho d’una llauna de patates fregides de l’empresa gallega Bonilla a la Vista, convertida en les últimes setmanes en un insòlit fenomen d’imatge i vendes, aquest diari va poder detectar la presència d’un paquet de salami Espuña, popular marca catalana d’embotits establerta a Olot, en un moment crucial del film.

Veure notícia