Heura (Foods for Tomorrow) guanya els Premis EmprenedorXXI a Catalunya

  • Marc Coloma, CEO i fundador, va participar en el programa de mentoring d’Autoocupació durant dos anys.
  • Una de les empreses finalistes, FilMarket Hub, també va rebre suport d’una mentora d’Autoocupació

Heura (Foods for Tomorrow) ha guanyat els Premis EmprenedorXXI a Catalunya, impulsats per CaixaBank i coatorgats pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través d’Enisa. Marc Coloma, CEO i fundador, va participar en el programa de mentoring d’Autoocupació durant dos anys.

Heura (Foods for Tomorrow) crea productes carnis amb ingredients 100% vegetals, amb textures fibroses i carnoses. El seu objectiu és fer front als problemes de l’actual sistema alimentari, oferint proteïnes amb un impacte positiu al món a través d’aliments sostenibles i nutritius. Actualment els seus productes estan disponibles en més de 2.000 punts de venda i estan presents en 6 països.

El premi inclou una dotació econòmica de 5.000 euros i l’accés a un programa internacional d’acompanyament a Silicon Valley o un curs internacional de creixement empresarial de la Universitat de Cambridge.

El guardó s’ha lliurat en el marc de la Tech Spirit Barcelona, una iniciativa que ha sorgit de la reacció espontània de la comunitat emprenedora de Barcelona. En aquesta edició, a Catalunya han participat 186 empreses, de les quals Filmarket Hub, startup que també va participar en el programa de mentoring d’Autoocupació, ha quedat finalista.

Filmarket Hub és una plataforma online que ofereix el servei de matching entre la indústria audiovisual i el finançament privat nacional i internacional: un mercat online per pel·lícules i sèries en desenvolupament.

Notícia publicada a la web: http://www.autoocupacio.org/actualitat/heura-foods-for-tomorrow-premis-emprenedorxxi/