21/04/2020 Oportunitats que presenten els fons europeus per millorar la qualitat i l’autenticitat a les PIME agroalimentàries

Jornada tècnica

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació és líder del projecte Interreg Europe QUALIFY. Aquest projecte té per objectiu millorar la competitivitat de les PIME agroalimentàries catalanes, posant en valor la qualitat, l’autenticitat i la prevenció del frau com a elements diferenciadors dels seus productes.

El projecte esta co-finançat per la UE amb fons FEDER i ha de permetre que les PIME que desenvolupin projectes on s’introdueixen aspectes de qualitat, prevenció de frau i autenticitat, tinguin finançament a l’abast i/o la informació necessària sobre els instruments disponibles.

 21/04/2020

 10:00h a 13:30h

 Sala d’actes de l’edifici del DARP a Gran Via. Mapa

Organitza: Sub-direcció General de la Inspecció i el Control Agroalimentari

Programa provisional