BASF Construction Chemicals España llança un innovador paviment Ucrete CS

Màster Builders Solutions anuncia el llançament de l’innovador Ucrete CS, paviment resistent de color estable i estètica millorada.

  • Resistència millorada a la decoloració per taques químiques i raigs UV.
  • Una aparença atractiva i duradora per a entorns agressius en la indústria alimentària i de begudes.
  • Àmplia gamma de colors estable, inclosos tons pastís.
  • Ucrete CS es basa en 50 anys de prestacions i resultats excel·lents.

Un innovador sistema de paviments de color estable de Màster Builders Solutions està sent llançat a Europa des de començaments de l’any 2020. Ucrete CS es basa en 50 anys d’excel·lència en paviments amb una àmplia gamma de colors, inclosos tots pastís, per la seva estètica millorada .

La introducció de Ucrete CS suposa un nou pas endavant per als paviments d’elevades resistències gràcies a les millores de sistema en la resistència a les taques químiques i a l’estabilitat del color davant dels raigs UV. Ucrete CS redefineix les expectatives visuals a llarg termini en les indústries d’aliments i begudes.

A l’igual que amb tots els sistemes Ucrete, el Ucrete CS de ràpid curat proporciona una excel·lent resistència als productes químics, inclosos els àcids orgànics i inorgànics, així com a la descàrrega d’aigua bullint i la neteja a altes temperatures. Ucrete estableix el punt de referència per a paviments industrials en indústries d’aliments i begudes, incloses les lleteries, cerveseries i producció de refrescos, així com per a les indústries de productes farmacèutics i químics.

Més informació: www.basf.com