2/04/2020 Jornada online: Preguntes i respostes sobre la higienització de superfícies alimen-tàries davant la crisi del COVID-19

Estem davant una situació difícil i nova per a tots, pel risc que representa la pandèmia provocada pel COVID-19. En aquest nou context, la indústria agroalimentària es manté com un dels sectors imprescindibles, que ha hagut d’intensificar la seva activitat per respondre a l’augment de la demanda i garantir l’abastiment a la població.
La indústria alimentària compta amb tots els mitjans necessaris per fer front a aquesta crisi des del punt de vista de la seguretat alimentària, però és aconsellable extremar les precaucions. I en aquest punt, la higienització de les superfícies alimentàries hi juga, com sempre, un paper crucial.
Però la situació és nova per a tots i sorgeixen molts dubtes. Cal adaptar la higienització davant la presència del COVID-19? Es transmet a través dels aliments? Sobreviu a les diferents superfícies de la nostra indústria? Com actuem en les zones de més trànsit, com els vestidors o les zones comuns?

Des de l’Escola Agrària de l’Empordà intentaran donar resposta a aquestes i altres preguntes a través d’una formació en línia que podreu seguir des dels vostres llocs de confinament. Es comptarà amb la col·laboració del Dr. José Juan Rodríguez, Catedràtic d’Universitat del Departament de Ciència Animal i dels Aliments -Àrea de Nutrició i Bromatologia- de la UAB.

Aquesta jornada es realitza en línia.

Si esteu interessats en seguir-la us podeu inscriure a la jornada, a continuació es posaran en contacte amb vosaltres per enviar-vos l’enllaç de l’aula virtual des d’on podreu seguir la formació. La jornada començarà a les 11h i durarà una hora, un cop finalitzada la formació, els hi podreu enviar els dubtes que us sorgeixin per correu electrònic i el professor intentarà donar-los resposta.

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de l’enllaç:
https://forms.gle/dwFr1wcs8AxGsUfz5

Organitza: Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

Programa complet