Declaració d’INNOVACC sobre el Covid-19


La Junta Directiva i el Consell Assessor d’INNOVACC, reunits de manera virtual el dilluns 23 de març de 2020, volem expressar el suport de l’entitat a tota la població que està passant uns moments molt difícils degut als efectes del Coronavirus Covid-19. Des d’INNOVACC donem el més sentit condol a les famílies i amistats de les persones que han perdut la vida per aquesta epidèmia, i volem fer arribar ànims a totes les persones que han contret la malaltia desitjant que es puguin recuperar ben aviat.

Així mateix, agraïm la feina incansable dels serveis bàsics per al bé de tota la societat. Una abraçada ben forta i el nostre reconeixement per a totes les persones professionals de la salut i serveis socials, les farmàcies, la seguretat i altres serveis absolutament imprescindibles. 

En un moment d’emergència com l’actual, les empreses i treballadors del sector alimentari i serveis auxiliars (com són els membres d’INNOVACC) estem al servei de la societat per a poder garantir aquest servei essencial que és l’aprovisionament d’aliments a la població. Treballem amb la màxima rigorositat i amb totes les mesures de protecció establertes. També estem donant suport a la Generalitat de Catalunya i al Ministeri d’Indústria fent campanyes de difusió per a captar empreses que ofereixin solucions tecnològiques o serveis sanitaris que ajudin a fer front al coronavirus.

Des d’INNOVACC estarem al costat dels socis per ajudar-los en tot allò que els calgui en relació a aquesta crisi. Procurarem aclarir-los dubtes que els sorgeixin en relació amb aspectes laborals, teletreball, ajuts, normativa, etc. De moment, els recomanem participar en qualsevol d’aquests 5 webinars organitzats per tots els clústers catalans: https://www.innovacc.cat/2020/03/24/5-webinars-per-fer-front-al-covid-19/.

Per a qualsevol informació que necessiteu podeu contactar amb nosaltres a innovacc@olot.cat