Recomanacions per contenir el COVID-19 adreçades a les empreses agroalimentàries

L’Agència Catalana de Seguretat Alimentaria (ACSA) ha elaborat una sèrie de documents amb recomanacions per ajudar en la contenció de la transmissió del COVID-19.

 

L’ACSA informa que actualment no hi ha evidència que els aliments siguin una font de transmissió del Coronavirus

 

En concret, hi ha dos documents que van adreçats a totes les empreses alimentàries, un amb recomanacions sobre la higiene i l’altre sobre la neteja i desinfecció de les instal·lacions, i dos documents més adreçats a empreses que tracten amb el públic directament, un per les empreses alimentàries i establiments que fan venda directa al públic i l’altre per a les empreses que fan el repartiment a domicili d’aliments.

Per a més informació: http://acsa.gencat.cat/ca/seguretat_alimentaria/mesures-de-contencio-de-la-transmissio-de-covid-19-/

Així mateix, l’ACSA també ha informat que actualment no hi ha evidència que els aliments siguin una font o via probable de transmissió del Coronavirus, com es potveure en aquest article: http://acsa.gencat.cat/ca/seguretat_alimentaria/mesures-de-contencio-de-la-transmissio-de-covid-19-/no-hi-ha-evidencia-que-els-aliments-siguin-una-font-o-una-via-de-transmissio-del-coronavirus/

Font: Subdirecció General d’Indústries i Qualitat

Notícia publicada a la web: https://ruralcat.gencat.cat/web/guest/noticia/-/journal_content/2002/20181/7658096/recomanacions-per-contenir-el-covid-19-adrecades-a-les-empreses-agroalimentaries