Principals resultats d’INNOÀPAT presentats a la darrera assemblea general de la Comunitat

Aquest passat 13 de març del 2020 es va portar a terme la IV Assemblea general d’INNOÀPAT per via telemàtica, degut a les mesures per fer front al coronavirus. Tots els participants d’aquesta darrera assemblea es van poder reunir mitjançant un programa online de videoconferència.

La Comunitat INNOÀPAT es va crear el 2015 amb l’objectiu d’augmentar el nivell d’inversió en R+D+i de les empreses catalanes agroalimentàries, d’acord amb les demandes del consumidor, que reclama:

– Productes més saludables.
– Productes més segurs.
– Productes més respectuosos amb el medi ambient.

 

Aquesta Assemblea va ser l’última de la Comunitat INNOÀPAT, que ha comptat amb un ajut RIS3CAT d’ACCIÓ i fons europeus FEDER.

S’hi van explicar els principals resultats dels projectes que s’han portat a terme, entre els que hi havia el projecte “Q-PORK. Alternatives de millora de la qualitat de la carn de porc i productes derivats” liderat per INNOVACC, amb la participació de 14 associats al clúster. En altres projectes de la Comunitat també hi van participar diversos socis d’INNOVACC. Més avall podeu veure un resum dels principals resultats de cada projecte.

També es va parlar de la possible continuïtat de la comunitat en el futur.

A continuació podeu veure un resum de les activitats i projectes de la Comunitat INNOÀPAT i la presentació de l’Assemblea.


Resum INNOÀPAT

 


Presentacio_IV Assemblea INNOÀPAT