Més de 1.100 empreses catalanes ofereixen la seva tecnologia, material i capacitat de producció per fer front a la Covid-19

Es tracta d’empreses que s’han registrat en el ‘marketplace’ digital de l’agència ACCIÓ del Departament d’Empresa i Coneixement que aglutina les empreses catalanes que poden oferir les seves capacitats per fer front a l’emergència sanitària provocada per la Covid-19

  • Aquest portal web, posat en marxa la setmana passada, té un doble objectiu: proveir de material el sistema sanitari de Catalunya i que la indústria catalana compti amb el material de protecció necessari per poder desenvolupar la seva activitat amb seguretat.
  • ACCIÓ ja ha validat més de 600 d’aquestes 1.100 empreses, que es poden consultar en temps real al web http://accio.gencat.cat/marketplace-covid19

Un total de 1.160 empreses catalanes ja han ofert la seva tecnologia, material i capacitat de producció per fer front a l’emergència sanitària provocada per la Covid-19. Es tracta d’empreses que s’han registrat en un marketplace digital creat pel Departament d’Empresa i Coneixement a través d’ACCIÓ que recull ofertes i demandes i posa en contacte les empreses que ofereixen les seves capacitats amb les que en necessiten.

Veure notícia completa