Argal: 7.000 kgs d’aliments per a hospitals i organitzacions humanitàries

Argal ha repartit 7.000 kgs dels seus productes de xarcuteria entre 10 hospitals de diferents comunitats autònomes, a més de l’hospital de campanya instal·lat a IFEMA, i organitzacions com Creu Roja o Càritas.

Les donacions s’han iniciat a Madrid, Canàries i València, en institucions com ara: l’Hospital Universitari Fundació Alcorcón, l’Hospital Beata, l’Hospital Universitari Sever Ochoa, IFEMA, l’Hospital Casa de Salut, Creu Roja, l’Hospital Universitari de Canàries i l’Hospital Universitari nostra Senyora de Candelaria, Càritas Enginy, l’Hospital Universitari de Gran Canària Doctor Negrín o l’Hospital Universitari Insular de Gran Canària, els centres hospitalaris ja han rebut part del producte.

Durant la setmana que ve, l’empresa càrnia té previstes els lliuraments en Centres d’altres comunitats autònomes.

Veure notícia completa