Patel dona més de 7.500 unitats de material sanitari

La companyia ha lliurat màscares quirúrgiques, bates o davantals de plàstic a hospitals, CAP i residències de gent gran

L’empresa càrnia Patel, del grup agroalimentari Vall Companys, ha donat més de 7.500 unitats de material sanitari a centres d’Osona -i també a Cerdanyola del Vallès- per la situació d’emergència sanitària provocada per la Covid-19.

Tal com expliquen en una nota, la companyia ha entregat màscares quirúrgiques, bates de plàstic i d’un sol ús, davantals de plàstic, roba, així com guants i pantalles facials. Ho ha donat a l’Hospital de Vic, CAP i residències. En concret, s’ha solidaritzat en vuit municipis d’Osona: L’Esquirol, Hostalets de Balenyà, Centelles, Sant Quirze de Besora, Vic, Taradell, Sant Hipòlit de Voltregà i Sant Boi de Lluçanès. D’aquesta manera, la companyia vol contribuir a pal·liar la crisi sanitària.

D’altra banda, Patel, que manté l’activitat per mantenir el subministrament, remarca que s’ha prioritzat la seguretat de tots els seus professionals.

Notícia publicada el dia 7/04/2020 a la web: https://www.naciodigital.cat/osona/noticia/62875/patel/dona/mes/7500/unitats/material/sanitari