7a Convocatòria dels Premis Ruralapps

 

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya (DARP) ha publicat la setena convocatòria dels Premis Ruralapps, certamen que té per objectiu distingir les empreses que han desenvolupat aplicacions mòbils que contribueixen a la millora del sector agroalimentari, forestal i pesquer i que acosten aquests sectors a la ciutadania.


Aquests premis tenen dues categories:

  • Ruralapps – Professional: adreçat a aplicacions que ajudin als professionals del sector agroalimentari, forestal i pesquer en la seva activitat.
  • Ruralapps – Ciutadania: adreçat a aplicacions que aportin solucions innovadores i coneixement del sector als ciutadans.

Ara es poden començar a preparar les candidatures per presentar-les quan s’obri el termini, el qual serà dos mesos a comptar des de l’endemà de l’aixecament de l’estat d’alarma, és a dir, que es podran presentar les candidatures un cop s’hagi aixecat l’estat d’alarma i fins a dos mesos després del dia que s’aixequi.


Aquest reconeixement té una dotació econòmica de 3.000€ pel guanyador de cada categoria, però sobretot dóna projecció a les aplicacions desenvolupades pel valor que aporten al sector.

Podeu trobar més informació sobre la convocatòria a la pàgina del DARP: 
VEURE LA CONVOCATÒRIA i veure els vídeos de les aplicacions guanyadores de l’edició anterior: