El DMRI ha desenvolupat i llançat un nou concepte de disseny del túnel de refredament ràpid

Quick chill tunnel

Nova millora en el disseny  del túnel de refredament ràpid amb un rendiment millorat i un consum d’energia reduït

  El DMRI ha desenvolupat i llançat un nou concepte de disseny per al procés de refrigeració ràpida amb l’objectiu de millorar encara més l’operació i la rendibilitat del vostre proper projecte de refrigeració de canals de porcí.

Han introduït una plataforma intermèdia en el disseny del nostre túnel, que proporciona al túnel un aspecte més estètic, un menor volum de sala de processos i un accés més fàcil per al servei i la regulació durant les operacions necessàries del túnel actual, tot donant lloc a una millor economia.

La plataforma intermèdia per millorar el cabal i la neteja de l’aire garanteix que: 

  • Les instal·lacions tècniques estiguin ocultes.
  • S’elimina la recirculació no desitjada de l’aire de procés per sobre dels equips de refrigeració i, per tant, l’eficiència mitjançant la velocitat forçada i augmentada de l’aire intensifica el coeficient de transferència de calor a la superfície de la canal.
  • És més fàcil i ràpid de netejar; així, es milloren les condicions higièniques.
  • El sostre tècnic elimina el degoteig de superfícies no netes.

Millor accés a l’entresol amb una passarel·la per a la inspecció i l’optimització dels cicles de descongelació dels evaporadors

  • El personal de manteniment pot accedir i inspeccionar de prop els cicles de descongelació, així com l’eficiència i, basat en observacions, ajustar la programació i els intervals per a la descongelació òptima. S’utilitza per optimitzar el rendiment regularment i per permetre l’adaptació a, per exemple, augment de la velocitat de matança. Sense el entresol i la passarel·la, és gairebé impossible inspeccionar de forma segura i minuciosa el rendiment de la descongelació dels evaporadors en un túnel totalment carregat, per exemple, fent servir una escala
  • La descongelació òptima pot reduir el consum d’energia elèctrica en més del 10% dels compressors i els ventiladors (~ 65.000 EUR / any) *
  • L’eliminació del bloqueig / glaç prolongat dels evaporadors pot reduir la merma evaporativa de refredament en més d’un 0,15% (amb un estalvi superior a 180.000 EUR / any) *

* a 500 porcs / hora de 90 kg, 1 torn de treball, 250 dies laborables / any i preus de l’electricitat de la UE.

Orígen de la notícia