ACCIÓ accelera la teva capacitat d’innovar per adaptar-te als canvis

Avui, més que mai, per seguir existint cal innovar. La competitivitat de qualsevol empresa depèn de la seva capacitat d’adaptar-se als canvis, d’innovar de forma sistemàtica i de ser flexible, ràpid i eficient. I això passa per disposar d’un model propi d’innovació i de saber-lo aplicar.

El Servei d’innovació estratègica d’ACCIÓ s’adreça a empreses que ja innoven però volen fer-ho millor. Sistematitzar la innovació et permetrà accelerar els teus processos de canvi, fer-los més eficients i convertir la innovació en un dels factors de competitivitat de la teva empresa.

Vols dissenyar una estratègia d’innovació per a la teva empresa? Vols aprendre a liderar el teu model d’innovació? T’hi ajudem!

Més informació

Sol·licita el Servei d’innovació estratègica