El coronavirus i els teus interessos arreu del món: 40 antenes al teu servei

Com està afectant la crisi de la Covid-19 l’economia de cada país? Com estan canviant els marcs legals o les polítiques duaneres? Quines mesures laborals, fiscals o comercials està adoptant cada govern i com poden afectar els interessos de la teva empresa?

Si treballar en un país a milers de quilòmetres de distància ja és tot un repte per a l’empresa, fer-ho en mig d’una crisi sanitària i econòmica com l’actual pot semblar gairebé impossible.

Per això les 40 Oficines Exteriors d’ACCIÓ han desplegat les seves antenes i t’ofereixen informació en temps real i assessorament directe perquè coneguis de primera mà l’estat de la situació en més de 100 països. Si la teva empresa té negocis a l’estranger o estàs enmig d’un procés d’expansió internacional, t’oferim tota la informació que necessites per gestionar-lo de la millor manera possible.

A través del Virtual Desk d’ACCIÓ els nostres experts a tot el món et donaran suport en aspectes com:

  • Assessorament politicosanitari: pregunta’ns sobre noves mesures preses pels governs locals i sobre la seguretat empresarial per reduir l’expansió de la Covid-19.
  • Assessorament fiscal i laboral: resolem dubtes sobre factures, incentius fiscals o les obligacions a cada país per protegir els treballadors i l’empresa.
  • Assessorament sobre proveïdors: t’ajudem a conèixer els requisits d’entrega de mercaderies que tots els proveïdors han de complir.
  • Assessorament de comerç exterior: esvaïm tots els teus dubtes sobre les duanes i la situació a les fronteres.

I això no és tot: l’Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització també és al teu costat si la teva empresa es troba amb dificultats durant els processos d’importació o exportació.

Volem que la crisi actual aturi el menys possible els teus processos de negoci internacional. I ho podem aconseguir a través de les nostres oficines d’arreu del món. Explica’ns els teus dubtes!