Tendències i reptes del Packaging en l’àmbit de la sostenibilitat

El grup Carinsa, empresa sòcia i fundadora del Clúster del Packaging, molt sensible a la sostenibilitat del planeta, va dissenyar a principis d’any un pla d’activitats mensuals pels seu treballadors anomenada “CARINSA LO CUIDA”, on s’han plantejat diferents jornades relacionades a cuidar el planeta i els objectius ODS.

…amb l’ajuda del Clúster del Packaging, s’ha organitzat una sessió per parlar de Packaging Sostenible.

…diferents gràfics demostraven com el consum mundial del plàstic està augmentant a causa de diferents accions humanes, com l’increment de població o canvis d’hàbits. Aquest increment, amb la utilització del plàstic i la dolenta gestió dels seus residus, ha fet que s’hagin creat diferents illes de plàstic en els oceans i mars. Aquesta imatge, que ens ha arribat a tots, ha fet que els consumidors posin el punt de mira al plàstic i s’hagi catalogat com a material perjudicial i dolent pel medi ambient i el tancament de les fronteres del llançament de residus als països asiàtics.  Ha fet que la UE hagi posat sobre la taula una nova normativa del plàstic.  Aquesta normativa vol aplicar diferents restriccions als envasos per tal de millorar en clau de sostenibilitat i s’aniran aplicant restriccions fins al 2030.

Veure notícia completa