15/07/2020 OPEN INNOVATION FORUM. Fes “match” i troba la solució al teu repte d’innovació

Ets una empresa que necessita trobar solucions innovadores als teus reptes? O ets un grup de recerca amb interès per aplicar la teva investigació a Catalunya i conéixer de primera mà les necessitats de les empreses?

Sectors: Salut i Ciències de la Vida, Alimentació, Química, Energia i Recursos, Sistemes Industrials i Mobilitat.

Participa en l’Open Innovation Forum 2020, el programa d’innovació que ha canviat la manera de cooperar entre organitzacions.

Primera trobada: 15 de juliol (format virtual)

Inscriu-te i participa a la plataforma online, envia reptes o proposa solucions i troba’t cara a cara amb empreses i agents d’innovació el proper 15 de juliol (de manera virtual).  La plataforma estarà oberta durant tot el 2020 per poder anar recollint nous reptes i solucions. A més, organitzaran una segona trobada a finals d’any.

Inscripció

Organitzadors:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Col.labora: