Costa Food Group nou soci d’INNOVACC

Donem la benvinguda a l’empresa Costa Food Group que des de finals de maig ja forma part dels socis d’INNOVACC !

La història de Costa Food Group està vinculada al naixement de Pinsos Costa a Fraga (Osca) el 1966. L’empresa va començar la seva activitat amb la compra-venda de cereals i, des de llavors, ha aplicat models d’integració, expansió i creixement que li han permès consolidar-se com un referent en el sector agroalimentari nacional i europeu.

En l’actualitat, el Grup Empresarial Costa, de què depèn el grup d’empreses carni Costa Food Group, està present en 107 països i factura 1.100 milions d’euros anuals.

Costa Food Group aposta pels productes naturals des del seu inici, obtinguts mitjançant el procés d’integració vertical del grup (procés circular controlat), que comença amb el control de l’alimentació dels porcs, la cura del bestiar i la garantia de la seguretat alimentària en tots els estats: naixement i criança (Pinsos Costa), especejament (Costa Food Meat) i transformació i elaboració de xarcuteria (Casademont i Villar). El control de tot el procés proporciona una traçabilitat total en tota la cadena de valor i també transparència.

https://costafood.com/