II Edició del premi BASF a la millor pràctica d’Economia Circular a Espanya


• La segona edició dels Premis BASF a la millor pràctica d’Economia Circular a Espanya reafirma l’aposta per reconèixer aquells projectes i iniciatives que contribueixin a circularitzar l’economia.
• Es crea una nova categoria per a la divulgació de l’economia circular i s’amplia la categoria universitària a tot el món acadèmic. Es mantenen les categories de gran empresa, PIME, Start-Up i Administració Pública.
El termini de recepció de candidatures està obert fins el 15 de juliol 2020.

El Grup BASF i el Club d’Excel·lència en Sostenibilitat i amb la col·laboració de Corresponsables com a media partner, han obert la convocatòria per a la segona edició dels premis a la millor pràctica d’Economia Circular a Espanya, uns guardons amb l’objectiu de reconèixer aquells projectes i iniciatives que contribueixin a circularitzar l’economia. L’economia circular és un dels grans reptes per BASF, que situa un dels seus focus prioritaris en la innovació per fer front als reptes de l’energia intel·ligent, l’alimentació, la mobilitat i la vida urbana. BASF participa en la iniciativa New Plastics Economy de la Fundació Ellen McArthur, que compta amb la col·laboració d’empreses i professionals de sector químic per repensar i redissenyar el futur del sector dels plàstics. A més, la companyia treballa amb altres participants per accelerar la transició cap a una economia circular pels plàstics i assegurar els beneficis que pot aportar.

Sobre la consolidació d’aquesta iniciativa, Carles Navarro, director general de BASF Espanyola, ha comentat que “En BASF estem fermament compromesos amb l’economia circular i la sostenibilitat. Encara més en moments extremadament complexos com els que vivim actualment a causa del coronavirus. Tota iniciativa encaminada a fomentar nous models, productes i serveis de negoci circulars que siguin beneficiosos per a la societat i el medi ambient, tindrà en BASF un aliat. Ara més que mai és important crear química per a un futur sostenible “.

Més informació