3/07/2020 Salmonella en productes carnis crus curats, un perill sota control?

Durant els anys 2018 i 2019 l’ASPCAT va portar a terme un programa específic de verificació dels
autocontrols a més de 200 establiments carnis a Catalunya, per valorar el risc de salmonel·la associat
als productes carnis crus curats, entre ells fuets, secallones… En aquesta sessió es compartiran els resultats, així com les valoracions i conclusions del programa i s’exposaran ells paràmetres crítics per garantir la seguretat dels productes.
L’objectiu de la sessió informar dels resultats per incrementar el coneixement i la capacitació dels
elaboradors de productes carnis curats per millorar els seus autocontrol i millorar la orientació de les actuacions de vigilància i control del control oficial.

 3/07/2020

 12.00h a 12.50h

Organitza: Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. UAB.

Programa i més informació

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de l’enllaç:
Inscripcions

Aquesta jornada es realitza en línia. Si esteu interessats en seguir les seves
explicacions us podeu inscriure a la jornada a través del formulari que
trobareu a sota, a continuació ens posarem en contacte amb vosaltres per
enviar-vos l’enllaç de l’aula virtual des d’on podreu seguir la formació.