Assemblea General Ordinària d’INNOVACC 2020

El dia 15 de juny INNOVACC va celebrar l’Assemblea General Ordinària 2020 del clúster. Aquest any, degut a la situació excepcional que estem vivint de la pandèmia de la COVID19, es va convocar a tots els socis a assistir a l’Assemblea en format telemàtic mitjançant el programa de videoconferència Teams.

El president del clúster el Sr. Esteve Espuña va donar la benvinguda a tothom agraint l’assistència dels socis amb aquest nou sistema telemàtic.

L’assistència on-line va arribar a un màxim de 61 persones connectades.

Tot seguit, el president va explicar la situació actual del clúster a nivell de socis, on es va destacar la incorporació del nou soci d’aquests darrers mesos, l’empresa Costa Food Group. També es van repassar les trobades més rellevants realitzades l’últim any, com les Jornades d’Immersió Estratègica celebrades a Olot (18-des-2019) i Vic (27-gen-2020), o el recent seminari tècnic sobre “Envasos sostenibles per al sector carni” (27-maig-2020, on-line) o el balanç del Premi INNOVACC que ja es troba a la 4a edició.

Durant l’assemblea també es va presentar la nova revista anual del clúster, la versió digital de la qual ja es troba a la nostra web, i en versió impresa la tindrem aquest mes de juliol per repartir entre els socis.

Aquest any la foto de la portada “hamburguesa vegana” ha estat cedida per l’empresa Solina Ibèrica SLU, soci d’INNOVACC.

 

Després de l’aprovació dels Comptes d’INNOVACC del 2019 i del Pla Estratègic d’INNOVACC 2020-2023, es van presentar les principals novetats sobre els projectes col·lectius impulsats amb cinc ponències:

Obtenció d’estàndards d’engreix de porc
Ral d’Avinyó per a una òptima qualitat de
la carn 
Joel González (IRTA)                Veure presentació
Sistema automàtic de neteja de cintes a
final de torn i altres
David Casadevall (TEMIC)        Veure presentació
EMBOT-ITs. Utilització de tecnologia
avançada i gestió de Big Data per a
optimitzar assecadors d’embotits curats
Josep Pijuan (EURECAT)           Veure presentació
Sistema de control de producció de llescats
carnis amb tecnologia 4.0
Jana Vila (Vila Rovira) i
Joana Teixidor (eSynapsing)     Veure presentació
Altres projectes desenvolupats Mariona Pratdesaba i Júlia Sala
(INNOVACC)

 

Finalment es van explicar altres gestions i activitats realitzades, i el president d’INNOVACC va donar per acabada l’Assemblea.

A continuació teniu l’enllaç per poder tornar a veure tota l’Assemblea o la part que us interessi:


Veure gravació de l’assemblea