Article: Com reduir la caudofàgia, l’experiència danesa de Michael Agerley

Michael Agerley, veterinari consultor danès i propietari de Porcus

El veterinari danès contesta una entrevista de PORCAT sobre aquesta problemàtica que afecta al sector porcí arreu del món.

El Projecte “Estratègies sectorials per a la prevenció de la caudofàgia i per evitar l’escuat rutinari en porcí” és un projecte pilot innovador per part dels Grups Operatius de l’Associació Europea per a la Innovació (AEI) en matèria de productivitat i sostenibilitat agrícoles, presentat i aprovat en la convocatòria de l’any 2018 del DARP. Es tracta d’un projecte col·laboratiu on els membres del consorci prenen els següents rols: PORCAT (líder), Selección Batallé SA, Corporación Alimentaria Guissona, SA i Granges Terragrisa, SL són les empreses que participen en les proves pilot a granges, IRTA és el centre de recerca contractat i INNOVACC és el coordinador.

 

Veure entrevista a Michael Agerley