Splendid Foods millora la curació dels seus embotits mitjançant tecnologies de la informació i Big Data

Mitjançant un projecte denominat Embot-IT ‘s

Splendid Foods ha posat en marxa a les seves instal·lacions el projecte pilot Embot-IT ‘s, que té com a objectiu la millora de l’eficiència en el procés de curació d’embotits mitjançant la digitalització d’assecadors i fent una anàlisi avançat de dades i sistemes intel·ligents d’ajuda a la decisió. Això permet reduir els temps de curació i uniformitzar per assegurar la qualitat final del producte, reduint les minves i la matèria excedent.

El projecte Embot-IT ‘s està coordinat pel clúster INNOVACC i compta amb la col·laboració de l’empresa Patel (de el Grup Vall Companys), l’enginyeria Delsys HLDG Group i el centre tecnològic de Catalunya, Eurecat. Aquest projecte va obtenir un ajut en innovació dels Grups Operatius de el Departament d’Agricultura de la Generalitat de l’2017.

dia d’avui, Splendid Foods ja ha estat capaç de reduir la durada de l’procés d’assecat, fins i tot millorant la qualitat dels productes, a més d’aconseguir un increment en la productivitat per assecador. De la mateixa manera, segueix treballant en el desenvolupament de models de predicció que permetin determinar el moment més òptim, d’acord amb criteris de qualitat, per a efectuar la retirada dels lots de productes ja curats, generant així un millor aprofitament dels recursos productius.

Notícia publicada el dia 8/9/2020 a la web:https://eurocarne.com/noticias/codigo/47527