Noel Alimentària inicia un projecte pioner a la planta de Sant Joan de les Abadesses

La fàbrica desenvolupa l’elaboració de la nova línia ‘Pícalos’

Noel Alimentària ha iniciat la distribuació a l’estat espanyol d’una nova línia de productes anomenada ‘Pícalos’ que s’elabora a la planta de Sant Joan de les Abadesses. El producte es presenta com el primer snack d’embotit cruixent elaborat al forn i sota quatre referències; el pernil serrà, bacó, fuet i xoriç. Maria Sánchez, directora de Màrqueting de Noel: «Al Ripollès es comença la producció d’aquest producte perquè ja fa tres anys que tenim aquesta planta a Sant Joan de les Abadesses on hi produïm una altra línia de productes, per tant la instal·lació està preparada per a desenvolupar-hi aquest nou producte».

L’empresa ha desenvolupat un procés d’elaboració únic a la fàbrica de Sant Joan per tal de curar el producte, llescar-lo, deshidratar-lo i fornejar-lo a 100 graus lentament per mantenir la qualitat dels diferents tipus d’embotits oferts, aconseguint una textura cruixent però sense passar per un procés de fregit. «La veritat és que estem molt contents. El feedback o la resposta que ens han donat els consumidors és molt bona, la implantació ha estat un cas d’èxit i de moment ens han donat molta visibilitat en punts de venda, els establiments han fet una aposta important en aquest sentit», exposa Sánchez.

La metodologia implantada a Sant Joan ha permès la incorporació de nous llocs de treball a la planta, oferint feina a més d’una desena de persones de la comarca. «Gràcies al projecte s’han incorporat 12 persones a la fàbrica de Sant Joan de les Abadesses i això també és una aposta que fem pel territori i per generar més llocs de treball», manifesta la directora de Màrqueting.

En aquest sentit l’empresa continua apostant per promoure els quatre pilars fonamentals sota els quals es regeix; la salut, el plaer per als seus consumidors, la conveniència oferint un producte fàcil de consumir i la sostenibilitat amb envasos reciclables.

Notícia publicada el dia 7/10/2020 a la web:https://www.ripollesdigital.cat/noticia/124218/noel