Subirats creix en ramaderia per garantir l’abastament de carn per als seus elaborats

El grup Subirats, dedicat a l’elaboració i comercialització de derivats carnis, ha comprat dues granges de porcí, situades a Cistella (Alt Empordà) i la Vall d’en Bas (La Garrotxa). L’acció suposa la primera fase per un procés de verticalització de la seva activitat, des de la cria a l’elaboració “per seguir oferint la màxima qualitat i sabor dels nostres embotits”, assenyala Meritxell Subirats, consellera delegada d’Embotits Subirats.

Per dur a terme aquest moviment, l’empresa s’ha aliat amb Nutrex Pinsos creant la signatura Cria Responsable, S.L. Les dues noves granges Subirats tenen capacitat per 350 mares i uns 10.000 porcs.

El cicle estarà així controlat per les dues empreses i “el consumidor guanyarà encara més.” La nostra voluntat és enfortir el segell de qualitat que ha caracteritzat a la nostra família; el compromís Subirats amb l’excel·lència és el motor real d’aquesta integració i de el creixement de el grup “, segons Subirats.

La companyia espera seguir creixent en l’àrea de ramaderia properament i, d’aquesta manera, garantir l’abastiment de matèria primera per als seus elaborats carnis sense haver de dependre d’altres empreses i la variació de preus de mercat.

Notícia publicada el dia 13/10/2020 a la web:https://eurocarne.com/noticias/codigo/47866/kw/Subirats+crece+en+ganader%C3%ADa+para+garantizar+el+abastecimiento+de+carne+para+sus+elaborados