26/11/2020 Seminari en línia: Com l’analítica de dades pot generar millores de productivitat en el sector agrícola i ramader

L’analítica avançada de dades té una gran importància per al sector agroalimentari. L’ús massiu de sensors per a l’obtenció de dades de les explotacions agràries i ramaderes exigeix grans capacitats de processament i noves estratègies en analítica de dades que permetin millores en la presa de decisions.

En aquesta sessió, experts d’Eurecat, oferiran coneixement i casos pràctics sobre com l’analítica de dades pot ajudar a millorar l’eficiència dels processos productius del sector agrícola i ramader, així com el seu impacte en la competitivitat del sector i el desenvolupament de nous models de negoci.

Dirigit a: 
· Responsables, gestors i personal tècnic d’explotacions ramaderes.
· Directius i responsables tècnics d’empreses agroalimentàries.

 26/11/2020

 11:00h a 12:00h

 El seminari es realitzarà via Teams. L’enllaç per unir-se a la jornada es farà arribar a tots els assistents inscrits prèviament a través del correu electrònic facilitat abans de l’inici de la sessió.

Organitza: 

Més informació

Programa i inscripció