El Ministeri d’Indústria adjudica 275.617 euros a sis projectes de les comarques gironines

Per al clúster carni porcí català (INNOVACC), amb seu Olot, són 175.499 euros, i per al Catalan Water Partnership, amb seu al Parc Científic i Tecnològic de la UdG, 100.118 euros.


El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme ha adjudicat  275.617 euros en subvencions inclosos en el Programa de Recolzament a les Agrupacions Empresarials (AEIs) per al desenvolupament de sis projectes a les comarques gironines.

El clúster carni porcí català, amb seu a Olot, rep suport del Ministeri d’Indústria. Foto: Adrià Costa.

Els projectes subvencionats corresponen a quatre projectes presentats per l’Associació Catalana d’Innovació del Sector Carni Porcí (INNOVACC), el clúster carni porcí català amb seu a Olot, per un valor total de 175.499 euros; i ,a dos projectes del Catalan Water Partnership, amb seu al Parc Científic i Tecnològic de Girona, per un valor de 100.118 euros.

Les subvencions formen part d’un paquet de 2,3 milions d’euros atorgat pel Ministeri al conjunt de Catalunya per a projectes inclosos als sectors de la Tecnologia de la Informació i la Comunicació (TIC), medi ambient i energia, el sector agroalimentari i el de la logística.

Veure notícia completa

Notícia publicada el dia 28/10/2020 a la web: https://www.naciodigital.cat/garrotxa/noticia/