1/12/2020 Jornada tècnica: Reparació i protecció de paviments industrials

En la indústria, el paviment és l’element indispensable sobre el qual es desenvolupen totes les activitats d’aquesta. Per això, disposar d’un paviment d’elevada durabilitat i de reduït manteniment és essencial per a minimitzar costos i potenciar al màxim la capacitat operativa i productiva de la nostra indústria.

La jornada té per objectiu mostrar les diferents solucions per a l’execució de paviments en múltiples indústries i les seves àrees. S’exposaran les diferents solucions que ofereix el mercat, els criteris clau per a la seva selecció.

Jornada oberta a tothom. INSCRIPCIÓ GRATUÏTA.

 1/12/2020

 17:00h a 18:30h

 En línia a través de Microsoft Teams

Organitza: BASF Construction Chemicals España, SL – MBCC Group

Amb la col·laboració del col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (demarcació de Girona).

Inscripcions

Programa i més informació