Premi a CSB FACTORY ERP, al programari de fàbrica de l’any 2020!

A l’emocionant final de la conferència de programari de fàbrica digital, l’empresa CSB-System SE va rebre el 23 de novembre de 2020 el desitjat premi en la categoria de “Fàbrica digital”.

El sistema ERP especialitzat en el sector pel control de plantes de producció ha estat guardonat per segona vegada com a “Software de Fàbrica de l’Any”. Després que el grup d’experts del centre d’innovació Application Center Industry 4.0 de la Càtedra d’Informàtica Empresarial, Processos i Sistemes de la Universitat alemanya de Potsdam seleccionés el software del sector l’any 2018 en la categoria de “Solucions completes”, el jurat ha reconegut de nou CSB FACTORY ERP com una solució excepcional que permet l’èxit de la implantació de la fàbrica digital.

El jurat va destacar especialment els beneficis específics per al client, el concepte de traçabilitat horitzontal i vertical, l’enfocament de Brownfield amb la seva pròpia missatgeria Service Bus, així com la comunicació del client a través de múltiples canals.

Una solució CSB FACTORY ERP sol complementar un sistema Group ERP i garanteix un control operatiu òptim de les instal·lacions de fabricació. Com a component principal de la fàbrica digital, CSB FACTORY ERP representa digitalment tota la cadena primària de producció i logística de valor afegit dins dels sectors alimentari, de begudes, químics, farmacèutics i cosmètics. Les interfícies estàndard entre el Group i FACTORY ERP asseguren un entorn de sistema estable, flexible i integrat.

Amb el guardonat programari de fàbrica, CSB ha tancat la bretxa entre els sistemes Group ERP i MES. Per tant, CSB FACTORY ERP no només és compatible amb processos clàssics de fàbrica digital, com ara la gestió de costos i fórmules, la planificació de producció i vendes, o la garantia de traçabilitat. La solució del sector també porta a terme l’organització del flux d’informació entre plantes, empleats, màquines, proveïdors i clients implicats en el procés. D’una banda, CSB FACTORY actua com a reforç per a un control òptim dels processos dins de la fàbrica. D’altra banda, també garanteix la integració vertical i horitzontal dels sistemes implicats, i controla les interfícies amb els socis de la cadena de subministrament abans i després i altres plantes de l’empresa.

Amb hardware especialitzat com els CSB Racks, CSB Vision (processament d’imatge industrial), classificadors CSB i solucions d’automatització, CSB harmonitza el flux de mercaderies i dades, assegurant la digitalització de tota la fàbrica. Els algoritmes d’optimització, com ara la fórmula, la producció o l’optimització de rutes, permeten a les empreses processar dades obtingudes de manera rendible.

“Estem molt contents amb el nou reconeixement. Ens mostra que estem avançant amb èxit en el camí de la digitalització juntament amb els nostres clients, i que oferim solucions que ja poden utilitzar avui en dia i que ja han demostrat la seva eficàcia en la pràctica de l’expansió de les fàbriques intel·ligents”, diu Frank Braun, director de màrqueting de CSB. “Per això, agraïm especialment als visionaris, innovadors i emprenedors de les nostres empreses usuàries, així com als nostres assessors i desenvolupadors, que aporten constantment la seva experiència comuna a aquest excel·lent software“.