Acord de Comerç i Cooperació Regne Unit – UE

Brexit: comproveu com us afecten les noves normes.

Mitjançant l’acord de Comerç i Cooperació, el Regne Unit i la UE han acordat una liberalització aranzelària del 100% sense precedents. Això vol dir que no hi haurà aranzels ni quotes sobre el moviment de béns que produïm entre el Regne Unit i la UE. L’ acord inclou disposicions per donar suport al comerç de serveis, les aerolínies i als transportistes brindant-los seguretat i donant a les persones la capacitat de viatjar fàcilment.

Més informació aquí.

Veure resum aquí.

Encara que aquest acord garanteix el flux continu de mercaderies sense aranzels ni quotes, hi haurà, però, canvis en la forma en què les empreses de la UE comercien amb el Regne Unit i viceversa.

Veure guía actualitzada publicada aquí.