Dels 4 projectes que es van presentar a la convocatòria IRC 2020 d’ACCIÓ, línia “Reforç competitiu” s’han aprovat 2 projectes coordinats per INNOVACC.
Projecte | Participants | Pressupost/ ajut Sol·licitat |
Pressupost/ ajut Aprovat |
COLORO3. Eliminació del color de les aigües residuals industrials d’un escorxador mitjançant oxidació avançada | Frigoríficos del Nordeste SA (NORFRISA), ACO Productos Polímeros SAU, INNOVACC | Pressupost: 43.947,55€ Ajut: 32.960,66€ |
Pressupost: 43.947,55€ Ajut:32.960,66€ |
AB+MULTISUPERFÍCIE. Viabilitat en l’aplicació de capes polimèriques antibacterianes en diferents tipus de superfícies a la indústria alimentària | Ardex Cemento SA, Mullor SA, Noel Alimentaria SAU, UAB, INNOVACC | Pressupost: 51.039,20€ Ajut: 38.279,40€ |
No aprovat |
FUETVEG. Anàlisi de producció d’un fuet vegà, vegetarià o amb baix contingut de carn | Zyrcular Protein Labs SL, J.Curós SL, INNOVACC | Pressupost: 50.027,25€ Ajut: 37.520,44€ |
No aprovat |
FoodStart.CAT. Disseny del programa català d’startups d’alimentació (FASE 1) | Clúster Gourmet, INNOVI, Clúster Foodservice, Packaging Clúster, INNOVACC | Pressupost: 35.079,33€ Ajut: 26.309,50€ |
Pressupost: 20.962,69€ Ajut:15.722,02€ |
Període execució: 1-Gen-2020 a 31-Maig-2021.
Amb el suport d’
Nota: Els projectes AB+MULTISUPERFICIE i FUETVEG es preveu tornar-los a presentar en properes convocatòries d’ajut.