Casademont vol liderar el canvi amb els nous envasos elaborats amb un 85% cartró reciclat

Casademont vol liderar el canvi amb els nous envasos elaborats amb un 85% cartró reciclat. Com a part del seu compromís amb la natura, a Casademont impulsen els seus envasos elaborats en un 85% amb cartró reciclat i totalment reciclables. Per a això, van adquirir una nova línia de soldadura tèrmica, que se suma a la que ja teníen per a la fabricació d’aquests envasos de qualitat, segurs i respectuosos amb el medi ambient. Alguns dels seus productes més emblemàtics ja compten amb aquest tipus d’envàs, com els de la gamma Natura, que ens permeten retrobar-nos amb el sabor d’allò més natural. Elaborat amb un 90% de carn, sense fosfats, sense al·lèrgens, sense sucres afegits, sense gluten, baixos en greix i amb un 25% menys de sal. Distribuïdors com El Corte Inglés o Carrefour Espanya ja han apostat per aquest innovador producte amb base de cartró. Així mateix, també estan desenvolupant productes amb aquest envàs per a algunes de les empreses de distribució del mercat nacional. #costafoodgroup #innovacion #sostenibilidad #casademont #medioambiente #dinamizar.

https://lnkd.in/evPgZw8