Sol·licituds d’ajuts IRC 2020 per a 6 projectes

Entre el 31 d’octubre i el 4 de novembre de 2020 es van sol·licitar ajuts per a 6 projectes coordinats per INNOVACC amb la participació de diversos socis del clúster.

Els projectes es van presentar a dues línies d’ajut de la mateixa convocatòria IRC 2020 d’ACCIÓ. A continuació es detallen els projectes sol·licitats per cada línia d’ajut:

Línia “D+i”

Projecte Participants Pressupost/ajut Sol·licitat
TH_CARN_4.0. Anàlisi i Optimització de les condicions tèrmiques i higromètriques dels processos de la indústria càrnia AKO Electromecànica SA, Patel SAU, Embutidos Monter SLU, Frigoríficos Cárnicos Las Forcas SL (FRICAFOR), IRTA, INNOVACC Pressupost: 50.247,60€
Ajut: 29.728,76€
DL-PORK-C. Ús de tecnologia Deep Learning per a control de canals de porcí’ Timpolot SL, Cárnica Batallé SA, INNOVACC Pressupost: 45.312,25€
Ajut: 30.060,52€

Període execució: Nov-2020 a 31-Des-2021.

Línia “Reforç competitiu”

Projecte Participants Pressupost/ajut Sol·licitat
COLORO3. Eliminació del color de les aigües residuals industrials d’un escorxador mitjançant oxidació avançada Frigoríficos del Nordeste SA (NORFRISA), ACO Productos Polímeros SAU, INNOVACC Pressupost: 43.947,55€
Ajut: 32.960,66€
AB+MULTISUPERFÍCIE. Viabilitat en l’aplicació de capes polimèriques antibacterianes en diferents tipus de superfícies a la indústria alimentària Ardex Cemento SA, Mullor SA, Noel Alimentaria SAU, UAB, INNOVACC Pressupost: 51.039,20€
Ajut: 38.279,40€
FUETVEG. Anàlisi de producció d’un fuet vegà, vegetarià o amb baix contingut de carn Zyrcular Protein Labs SL, J.Curós SL, INNOVACC Pressupost: 50.027,25€
Ajut: 37.520,44€
FoodStart.CAT. Disseny del programa català d’startups d’alimentació (FASE 1) Clúster Gourmet, INNOVI, Clúster Foodservice, Packaging Clúster, INNOVACC Pressupost: 35.079,33€
Ajut: 26.309,50€

Període execució: 1-Gen-2020 a 31-Maig-2021.

Amb el suport d’