Entre el 31 d’octubre i el 4 de novembre de 2020 es van sol·licitar ajuts per a 6 projectes coordinats per INNOVACC amb la participació de diversos socis del clúster.
Els projectes es van presentar a dues línies d’ajut de la mateixa convocatòria IRC 2020 d’ACCIÓ. A continuació es detallen els projectes sol·licitats per cada línia d’ajut:
Línia “D+i”
Projecte | Participants | Pressupost/ajut Sol·licitat |
TH_CARN_4.0. Anàlisi i Optimització de les condicions tèrmiques i higromètriques dels processos de la indústria càrnia | AKO Electromecànica SA, Patel SAU, Embutidos Monter SLU, Frigoríficos Cárnicos Las Forcas SL (FRICAFOR), IRTA, INNOVACC | Pressupost: 50.247,60€ Ajut: 29.728,76€ |
DL-PORK-C. Ús de tecnologia Deep Learning per a control de canals de porcí | Timpolot SL, Cárnica Batallé SA, INNOVACC | Pressupost: 45.312,25€ Ajut: 30.060,52€ |
Període execució: Nov-2020 a 31-Des-2021.
Línia “Reforç competitiu”
Projecte | Participants | Pressupost/ajut Sol·licitat |
COLORO3. Eliminació del color de les aigües residuals industrials d’un escorxador mitjançant oxidació avançada | Frigoríficos del Nordeste SA (NORFRISA), ACO Productos Polímeros SAU, INNOVACC | Pressupost: 43.947,55€ Ajut: 32.960,66€ |
AB+MULTISUPERFÍCIE. Viabilitat en l’aplicació de capes polimèriques antibacterianes en diferents tipus de superfícies a la indústria alimentària | Ardex Cemento SA, Mullor SA, Noel Alimentaria SAU, UAB, INNOVACC | Pressupost: 51.039,20€ Ajut: 38.279,40€ |
FUETVEG. Anàlisi de producció d’un fuet vegà, vegetarià o amb baix contingut de carn | Zyrcular Protein Labs SL, J.Curós SL, INNOVACC | Pressupost: 50.027,25€ Ajut: 37.520,44€ |
FoodStart.CAT. Disseny del programa català d’startups d’alimentació (FASE 1) | Clúster Gourmet, INNOVI, Clúster Foodservice, Packaging Clúster, INNOVACC | Pressupost: 35.079,33€ Ajut: 26.309,50€ |
Període execució: 1-Gen-2020 a 31-Maig-2021.
Amb el suport d’