Embutidos Caseros Collell SLU nou soci d’INNOVACC

Des de l’1 de gener de 2021, Embutidos Caseros Collell SLU forma part dels nous socis d’INNOVACC.  Benvinguts al clúster carni català !

Embutidos Caseros Collell SLU, va se adquirida pel Grup Cañigueral al mes de novembre de 2019. L’empresa ha absorbit des de l’1 de gener de 2021 a FAR Jamón Serrano SLU (fins al 2020 empresa associada a INNOVACC).

COLLELL es dedica a l’elaboració d’embotits i pernils curats des de el 1981. Disposa de quatre plantes de producció situades a Les Preses i una sala de llescats (Sala Blanca), situada a Olot. Actualment té una plantilla pròpia de 280 treballadors. Les quatres plantes disposen de les certificacions IFS i  BRC en tres d’elles. També participem com a copropietaris de la planta dedicada exclusivament a l’elaboració de pernils curats a Sant Esteve de Llémena, planta homologada per a l’exportació als EEUU.”

http://embutidos-collell.com