Diagnosi d’internacionalització: Internacionaliza’t Sense Sortir de Casa.

L’ Àrea Internacional de la Cambra de Comerç de Girona ofereix gratuïtament a les empreses i a les que analitzen les necessitats d’internacionalització de les empreses tot proveint-les d’eines i recomanacions per  avançar en el seu procés d’internacionalització.

Pla de reorientació a la internacionalització

Una vegada l’empresa ha passat per la diagnosi, i si es considera que està preparada per a la internacionalització, aquesta es pot inscriure a aquest programa que analitza la unitat de negoci a internacionalitzar i facilita una selecció de mercats prioritaris amb informació concreta d’un d’ells (canals, competidors, …). També es realitza un pla econòmic financer i una anàlisi de la situació de l’empresa a internet, xarxes socials…

 

Hi ha places limitades!

Enllaç més informació