Fons Next Generation EU: 5 de març NOVA DATA de la sessió (en línia)

El proper 5 de març s’explicarà l’estat de la qüestió en un webinar.

Horari: 12.00h a 13.30h     

Fa uns dies s’ha publicat el document de la Generalitat de Catalunya on s’inclouen els 27 projectes emblemàtics identificats i seleccionats en base a una sèrie de criteris com singularitat, lideratge privat o impacte. També s’hi mencionen 58 projectes destacats. En total són 542 projectes rebuts per la Generalitat i valorats pel Comitè Assessor Catalunya-Next Generation EU (CONEXT CAT-EU).

INNOVACC apareix a la fitxa del projecte emblemàtic 4 sobre “proteïna alternativa” i el sector carni té un paper destacat al projecte emblemàtic 8 sobre “bioeconomia circular en la valorització de dejeccions ramaderes i altres subproductes agroalimentaris”. En molts altres projectes emblemàtics, els associats d’INNOVACC hi podran tenir protagonisme.

Us animem a llegir el document:

clicar foto