Consultoria gratuïta d’Indústria 4.0 – Smartech Clúster

Smartech Clúster – Clúster de las Tecnologías Inteligentes para las Ciudades, los Edificios y la Industria ofereix una consultoria gratuïta d’Indústria 4.0 a través d’un projecte.

L’objectiu principal del projecte és, a partir de l’anàlisi realitzada en les empreses, oferir recomanacions, i detectar projectes, per millorar en els àmbits de:

  • Estratègia – Metodologies orientades a mitjà i llarg termini.
  • Digitalització – Implementació de solucions tecnològiques intel·ligents orientades a millorar els processos, potenciar la productivitat i fomentar l’eficiència, l’estalvi energètic i la seguretat, sempre alineades amb l’estratègia de l’empresa.
  • Control de gestió – Models de gestió per millorar la productivitat i la rendibilitat.

Consultoria gratuïta per detectar oportunitats i beneficis de la implementació de tecnologies intel·ligents (Indústria 4.0) en la indústria alimentària.

Entrar a la Consultoria gratuita industria 4.0

La iniciativa del projecte «Fast Forward to the Future» és compatible amb els Cupons de Implementació 4.0 d’ACCIÓ. Els Cupons d’Implementació 4.0 són ajuts a fons perdut, de fins a 20.000 €, destinats a la contractació de serveis d’assessorament a proveïdors acreditats per a la implantació d’actuacions previstes en el pla de transformació cap a la indústria 4.0 de l’empresa i que permeti la integració de tecnologies de la indústria 4.0 (més informació). D’aquesta manera, si una empresa està interessada en sol·licitar un Cupó d’Implementació 4.0, el projecte li permetrà realitzar la diagnosi requerida a la sol·licitud del cupó.

Així mateix, en cas que una empresa estigui interessada en sol·licitar un Cupó d’Implementació 4.0, nosaltres ens encarreguem de la seva tramitació de manera gratuïta.

Més informació:

Vladislav Vichev – Project Manager
(+34) 697 760 497 – vvichev@secartys.orgwww.smartechcluster.org

Smartech Clúster – Clúster de las Tecnologías Inteligentes para las Ciudades, los Edificios y la Industria