eSynapsing assessors acreditats per ACCIÓ

eSynapsing Business Intelligence és una empresa tecnològica especialitzada principalment:

  1. En el disseny i implementació de solucions de Business Intelligence per la gestió del negoci en temps real.
  2. En el desenvolupament d’aplicacions a mida en el núvol.

Estem acreditats per ACCIÓ com assessors en les diferents àrees d’expertesa i àmbits sectorials RIS3CAT següents: Operacions i organització i Indústria 4.0. Això ens permet ajudar a les diferents empreses a resoldre les seves necessitats d’evolució cap a la Indústria 4.0 en el marc dels programes d’ACCIÓ.

La nostra missió és ajudar als nostres clients a evolucionar cap a la Indústria 4.0 assessorant-los i/o dotant-los de les eines específiques que cada client necessita per tal de poder assolir la transformació.

Una de les claus estratègiques és poder disposar de les dades en temps real dels diferents àmbits/processos de l’empresa per així poder prendre les decisions estratègiques adequades i que s’adaptin a la realitat de cadascuna d’elles.

A eSynapsing proveïm als nostres clients amb les eines adequades perquè analitzin les seves fonts de dades, independentment de la procedència o el tipus, per solucionar problemes de gestió, amb la màxima precisió i velocitat.

eSynapsing està compost per un equip d’especialistes en Business Intelligence. El nostre equip de professionals utilitza la tecnologia i les eines de Microsoft Power Query, Power Pivot i Power BI, empresa líder i pionera del sector a escala mundial.

eSynapsing ofereix velocitat, agilitat i self-service, transcendents en la presa de decisions, així com escalabilitat, seguretat i control, vitals per l’èxit del seu negoci.