Eurecat té 23 assessors acreditats per ACCIÓ

Eurecat és un Centre Tecnològic privat que integra capacitats i experiència en alimentació, biotecnologia, sostenibilitat, tecnologies industrials i digitalització.

Actualment Eurecat té 23 assessors acreditats per ACCIÓ en diferents àrees d’expertesa i àmbits sectorials com: Tecnologia, Alimentació, Biotecnologia, Estratègia, Operacions i Organització, Economia circular, Gestió de la Innovació i Indústria 4.0, entre d’altres, que poden donar resposta als reptes de les empreses en les  diferents categories dels Cupons a la competitivitat empresarial: Cupons de Diagnosi Indústria 4.0, Cupons d’Implantació Indústria 4.0, Cupons de Tecnologia, Cupons d’Economia Circular, Cupons de Noves Iniciatives Disruptives i Cupons de Gestió i Processos d’Innovació.  La publicació prevista de la nova convocatòria de Cupons a la competitivitat empresarial d’ACCIÓ serà el proper mes de Març 2021.

Eurecat col·labora amb la indústria alimentària en activitats i projectes d’R+D+I i ofereix serveis científico-tecnològics avançats per desenvolupar nous ingredients i aliments d’acord a les preferències i el benestar dels consumidors i tenint en compte factors clau de la producció alimentària sostenible, amb nous models i tecnologies avançades que permetin la millora dels productes i processos agroalimentaris. Indústria alimentària 4.0, connectada, intel·ligent, flexible i sostenible, orientada a la creació de valor en productes alimentaris saludables, convenients i segurs, per a consumidors informats, digitals i conscients de la relació entre nutrició i salut.

Línies de treball:

– Concepte i disseny de producte
– Validació de l’efecte saludable
– Tecnologia i seguretat alimentària
– Estudis de toxicitat i ecotoxicitat
– Packaging
– Gestió 4.0 agrícola i ramadera
– Economia circular i sostenibilitat, Ecologia Industrial i impacte ambiental, Cicle integral de l’Aigua
– Indústria alimentària 4.0, Intel·ligència Artificial, Analítica de dades, ciberseguretat, Visió artificial, Realitat virtual, Robòtica i Automatització, Modelització i simulació, Solucions en materials i mitigació processos de corrosió, Formació.
– Valorització i comercialització de productes i tecnologies, Coneixement dels clients i del mercat