Itram Higiene llança al mercat un Kit Solidari de desinfecció en col·laboració amb la Fundació A. Bosch

Amb l’objectiu de promoure la recerca en malalties infantils, especialment el càncer infantil, Itram Higiene promou la campanya #SumateConItram. Una campanya que destinarà els beneficis totals a la Fundació A. Bosch.

Els 3 productes que inclou aquesta campanya solidària han estat seleccionats amb la voluntat d’oferir al públic un kit complet per a una desinfecció completa contra el coronavirus. Així, aquest pack conté els productes ideals per a una correcta neteja i desinfecció de superfícies de treball, així com mans.

En aquest pack especial trobaràs els següents productes de neteja i desinfecció:

  • Brunet és un producte amb una alta potència desengreixant apte per a tot tipus de superfícies incloent les superfícies de la indústria alimentària. Especialment dissenyat per a la neteja ràpida de superfícies d’ús comú. S’aplica mitjançant esprai directe pur i a temperatura ambient.
  • Bactiviri és un producte desinfectant viricida, bactericidi i fungicida per a la desinfecció de tot tipus de superfícies de treball. Apte per a la desinfecció de oficines, de la indústria alimentària, la indústria i en el col·lectiu en general. Apte per a desinfeccions de contacte: Superfícies, equips i teixits. Producte registrat amb AEMPS. Número d’inscripció 20-20/40/90-10658-HA i 20-20/40/90-10658.
  • Farmitram Bac, antisèptic per a pell sana. Solució hidroalcohòlica amb aplicació directa a les mans sense necessitat d’aigua ni esbandida. Desinfectant viricida, bactericida, fungicida, tuberculicidi i levuricida. Producte registrat amb AEMPS. Número de registre AEMPS 652-DES ROESP B-0318-S.

Itram Higiene destinarà el 100% dels beneficis obtinguts d’aquesta campanya solidària a la recerca de la Fundació A. Bosch en malalties infantils. Una campanya solidària amb dos objectius:

  • Posar a disposició del públic en general productes per a la desinfecció de mans i tot tipus de superfícies.
  • Donar suport a projectes de recerca en malalties infantils, amb especial impacte en el càncer infantil.

El nou kit desinfectant COVID-19 es pot adquirir directament a Itram Higiene enviant un correu electrònic a marketing@itramhigiene.com. Per a tots els participants d’aquest Kit Solidari, podran participar en el sorteig que trobaran en els seus packs compartint els seus kits a les xarxes amb l’etiqueta #SumateConItram.