Noel opta a una inversió de 300 milions del pla europeu contra la COVID

La càrnia de Sant Joan les Fonts presenta un projecte que suposarà la creació de centenars de llocs de feina i n’accelerarà la sostenibilitat

Responsables de Noel, reunits ahir amb el conseller d’Empresa, Ramon Tremosa (dreta) · Noel

Noel Alimentària ha presentat un pla d’inversió de 300 milions d’euros que preveu la creació de 400 nous llocs de treball directes, 200 dels quals ja van ser anunciats a l’estiu. Ho ha fet al ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i a la Generalitat amb l’objectiu d’optar al fons Next Generation UE, el mecanisme de la Unió Europea per ajudar a les empreses a afrontar els efectes de la covid.

Des de la companyia elaboradora de productes carnis asseguren que el pla és el més ambiciós de la província de Girona i es centrarà en millorar la sostenibilitat ambiental, l’eficiència energètica, la traçabilitat i digitalització, les instal·lacions productives i la innovació tecnològica durant els propers tres anys.

Veure notícia completa del dia 4/3/2021 de la web: https://www.diaridegirona.cat