Enginyeria MAPEX, S.L.U. nou soci d’INNOVACC

Aquest mes de març del 2021 donem la benvinguda a l’empresa Enginyeria MAPEX, SLU que ja forma part dels socis d’INNOVACC !

A Mapex ajuden les empreses industrials en el seu procés de transformació digital mitjançant la seva plataforma tecnològica amb el propòsit de reduir costos, millorar l’eficiència i la qualitat de les seves plantes de producció.

Amb més de 20 anys d’experiència en el desenvolupament i implantació de sistemes MES (Manufacturing Execution Systems) per la captura de dades de producció, planificació, qualitat, traçabilitat i manteniment de les fàbriques. La plataforma Mapex engloba totes les necessitats de control de planta per tal de posicionar les empreses industrials a la vanguardia de la indústria 4.0 i convertir-les en fàbriques intel·ligents.

www.emapex.com