Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa: Convocatòria 2021

Per vendre els teus productes a un nou país. Per exportar a través dels canals digitals. Per implementar o desenvolupar tecnologies avançades. O per adaptar el teu model de negoci al nou consumidor i a una societat cada vegada més sostenible.

Aquests són els Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa, uns cupons de descompte econòmic directe que pots bescanviar per un servei expert en internacionalització, innovació o noves tecnologies, a través de l’assessorament dels proveïdors acreditats per ACCIÓ.

Enguany, incorporen noves variants per adaptar la teva empresa al nou paradigma global on l’ús dels canals digitals o la incorporació de noves tecnologies són més necessaris que mai. Prepara’t i tria el cupó que més s’adapti a les teves necessitats. Avança cap a l’empresa del demà.

Convocatòria oberta veure aquí

Tota la informació aquí

Tria el teu cupó

Internacionalització


International eTrade


Indústria 4.0


Innovació i estratègia