Porinox, S.L. nou soci d’INNOVACC

Aquest mes de març del 2021 donem la benvinguda a una altra empresa Porinox, S.L. que ja forma part dels socis d’INNOVACC !

Porinox, S.L. es dedica al disseny i fabricació de tot tipus de material per a granges en acer inoxidable, i recentment també de panell de polipropilè de gran resistència mecànica, oferint la possibilitat d’equipar completament qualsevol nau porcina, nova o de reforma. Compta amb una gran experiència de més de 20 anys de funcionament, on s’ha apostat per la inversió en tecnologia i en I+D que son el resultat d’una constant oferta de noves solucions per obtenir un augment en el rendiment de la producció de les granges amb l’objectiu d’arribar a ser més eficients i competitives, sense renunciar a la qualitat.

A més a més, el departament tècnic format per enginyers qualificats, ofereixen la possibilitat de desenvolupar solucions personalitzades per cada tipus de nau.

https://porinox.com/