12/05/2021 Jornada: Introducció al RD 1086/2020. Normes d’higiene més flexibles per als petits establiments que elaborem productes d’origen animal”

El Reial decret 1086/2020, permet que establiments alimentaris petits, amb poca producció o que elaboren productes tradicionals, puguin aconseguir els objectius dels reglaments d’higiene d’una manera més senzilla.
No es tracta de relaxar els controls ni els requisits d’higiene, sinó d’adaptar-los al nou context productiu i comercial, l’adequació de les tècniques tradicionals de producció, i facilitar la seva posada al mercat de proximitat per crear economia lligada al mitjà rural.
Les mesures adoptades contribuiran a la consecució de varis dels objectius fixats en l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, que determina la prioritat del foment del consum d’aliments de proximitat”.

 12/05/2021

 16:00h a 18:00h

 Jornada en línia. El dia abans de la jornada rebreu l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on
podreu seguir-la.

Veure programa

La jornada es gratuïta, us podeu inscriure a través de l’enllaç: ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt
Per a més informació podeu contactar amb la Sra. Mònica Pascual (Tel. 972 630 622 – A/e: monica.pascual@gencat.cat)

Organitza:  Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació