Porpanel de Porinox, el nou panell de polipropilè per crear quadres a mida i més higièniques

Porinox avançant-se a les noves necessitats del mercat, ha dissenyat una nova línia de producte, pensada per la creació de corrals més eficients i productius.

 

Es tracte d’un panell de superfície llisa i mesures base de 151x100x5cm, compost per una estructura reticulada interior i fabricat per injecció de polipropilè, que ofereix robustesa i garanteix una resistència mecànica adequada així com propietats aïllants.

 

La seva composició i disseny permeten que es pugui tallar a qualsevol longitud i soldar varis panells entre si per aconseguir les dimensions i la superfície necessària per cada projecte.

 

Porpanel ofereix importants avantatges entre altres sistemes de separació, com una major higiene i desinfecció amb qualsevol agent i una disminució del purí, fabricació a mida del client i un sistema de muntatge i instal·lació versàtil, ràpid i de gran solidesa.

Adicionalment, la fabricació pròpia permet personalitzar el color i inclús el logotip.

Tanmateix, Porinox compte amb una oficina tècnica capaç de dur a terme el projecte de dimensionar i distribució de les tanques i elements necessaris per equipar qualsevol nau segons les especificacions del client.

 

Els usos no son únicament d’us ramader, sinó que gràcies a les seves propietats higièniques també pot utilitzar-se per aplicacions industrials com portes peatonals, revestiments de parets o fins i tot mobiliari.

 

tec@porinox.com (Bruna Guix – Departamento técnico)

T. 972 692 085

www.porinox.com